top of page

TYÖKOKEMUS

PAYROLL SPECIALIST, WOLT ENTERPRISES OY

02/2022 --->

Minulla on kokonaisvastuu suomalaisten ja kansainvälisten yhtiöidemme palkkahallinnosta. Toimin ulkoistetun palkanlaskennan yhteyshenkilönä ja vastaan palkkadatan toimittamisesta, sen oikeellisuudesta ja palkkoihin liittyvistä tukipyynnöistä, kysymyksistä ja neuvonnasta. Tuen HR-tiimiä, taloushallintoa, HRIS-tiimiä sekä eri osastoja palkkoihin ja työlainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Ylläpidän ja kehitän prosesseja, ohjeistuksia ja toimintatapoja. Olen osana monessa monialaisessa tiimissä, jossa pyritään sujuvoittamaan työntekijöiden arkea paremmilla prosesseilla ja pohtimaan työntekijöiden kannalta parhaita tulevaisuuden ratkaisuja HR-, työaika- ja palkka-asioissa.

PAYROLL, HR & ADMINISTRATION, L'ORÉAL FINLAND OY

03/2019 - 02/2022

Vastasin Suomen työntekijöiden palkka- ja henkilöstöhallinnosta sekä masterdatan ylläpitämisestä. Esimerkiksi työsopimukset ja -todistukset, palkat ja palkkaneuvonta, työterveyspalvelut, vakuutukset, lounasedut, työajanhallinta, kiinteistöpalveluiden ja kulkulupien hallinta, leasing-autojen hoitaminen, laskujen käsittely, kokous- ja tapahtumajärjestelyt, toimistopalvelut sekä PR-tehtävät kuuluivat vastuualueeseeni.

TUTKIMUSASSISTENTTI / PROJEKTITYÖNTEKIJÄ, LAUREA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

10/2018-05/2019

Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa -projektin tavoitteena on selvittää kosmetiikkayritysten kiinnostusta muun teollisuuden, kuten elintarvike- ja puuteollisuuden, sivuvirtojen käyttöön sekä selvittää, miten niitä pitäisi prosessoida kosmetiikan raaka-aineiksi. Projektissa tehdään toimialaselvitys, jossa kartoitetaan tarkemmin sivuvirtojen kysyntä kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin. Lisäksi selvitetään, kuinka paljon teollisuusyrityksissä syntyy sivuvirtoja ja mitä niistä voitaisiin hyödyntää kosmetiikan raaka-aineina. Hankkeessa selvitetään kosmetiikkateollisuuden toimijat Uudellamaalla, kosmetiikan valmistajat sekä raaka-aineiden tuottajat ja myyjät. Lisäksi tehdään alustava kartoitus raaka-aineiden markkinahinnoista. Sivuvirtojen hyödyntäminen kosmetiikassa on eräs tapa tukea kiertotaloutta ja kestävää kehitystä.

KOORDINAATTORI, ATTENDO OY

12/2015-03/2019

Hoivapalvelut Suomen alueella: rekrytointiprosessit & Mepco rekrytointijärjestelmän pääkäyttö, rekrytointiviestintä, henkilöstöhallinto, skaalautuvat prosessit, ARA -asiat, PSOP – järjestelmän pääkäyttö sekä palveluseteli- ja ostopalveluhakemukset, puitesopimusten käsittely, kokous-, tapahtuma- ja koulutusjärjestelyt, tietokantojen ylläpito & PTV:n pääkäyttö, erilaiset kehityshankkeet, perehdytysjärjestelmähanke ja järjestelmän pääkäyttö, esimiesten ja johdon tukitoiminnot.

JÄRJESTELMIEN PÄÄKÄYTTÄJÄ, TURUN OSUUSKAUPPA

04/2014 - 11/2015

Eri järjestelmien hallinta (mm. kassa-, varastohallinta-, tuotehallinta-, myyntipalvelu-, raportointi- talous- ja kannustepalkkiojärjestelmät), raportit, analyysit, konsultointi, viestintä, tulosseuranta, koulutus, hallinnon tukitoiminnot.

VUOROESIMIES, TURUN OSUUSKAUPPA

01/2014 - 04/2014

Suora esimiestyö, vastuu myynnin kasvattamisesta + raporteista.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TURUN OSUUSKAUPPA

09/2013 - 12/2013

Kenttäpäällikön sijaisuus: projektit, laadunvalvonta, viestintä, rekrytointiprosessit, henkilöstöhallinto, toimialan budjetointi, hinnoittelu, raportointi, kilpailutus, markkinoinnin suunnittelu ja kampanjoiden toteutus, controller-toiminnot yms.

S-PÄÄLLIKKÖ, TURUN OSUUSKAUPPA

05/2012 - 08/2013

Esimiestyö, kehitysprojektit, taloushallinto, myyntityö, luotonvalvonta ja perintäkäsittely, budjetointi, laadunvalvonta, koulutus, rekrytointiprosessit, henkilöstöhallinto, controller-toiminnot.

TYÖT OPINTOJEN OHELLA

TUTKIJA, INDIEDAYS OY

11/2011 - 03/2012

Laajan tutkimusaineiston kerääminen ja analysointi.
Tutkimus koski Suomen suosituimpien blogien ja yritysten yhteistyötä.

MYYNTINEUVOTTELIJA, TURUN MESSUKESKUS OY

09/2011 - 04/2012

Naisday -messut 2012: B2B -myynti ja neuvottelut, uusien kontaktien etsintä.

MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTI (HARJOITTELIJA),

SUNBORN SAGA OY

01/2011 - 02/2011

Sunborn Saga Beauty: tilausten käsittely, markkinointimateriaalien tekeminen, koulutusmateriaalien muokkaaminen ja käännöstyöt englannista ja ranskasta suomeksi, raporttien tekeminen, asiakastietojärjestelmän hallinta jne.

LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄ, TURUN OSUUSKAUPPA

08/2008 - 04/2012

Osa-aikatyö lukion ja korkeakouluopintojen rahoittamiseksi.

KONSULENTTI, WELLA

09/2011 - 11/2011

Osa-aikatyö korkeakouluopintojen aikana.

PROMOOTTORI, L'ORÉAL TRAVEL RETAIL

11/2010 - 03/2011

Osa-aikatyö korkeakouluopintojen aikana.

ESIMIESHARJOITTELIJA, TURUN OSUUSKAUPPA

05/2011 - 06/2011

...

KOSMETIIKKAMYYJÄ, INGLOT OY

05/2010 - 05/2010

Opintoihin kuuluva harjoittelujakso, jonka aikana tein muun muassa tuotekansion, joka sisälsi tiedon kaikista yrityksen tuotteista ja niiden kemiallisista raaka-ainesosista ja allergeeneista.

LISÄKSI ERILAISET KESÄTYÖT / OSA-AIKATYÖT / PROJEKTIT

2005 alkaen

Olen työskennellyt esim. maskeeraajana, tuotekehitys-projektissa, kesätöissä ohutmetallitehtaassa, elintarviketehtaassa ja torimyyjänä, tehnyt tapahtumasuunnittelua, toiminut viestintävastaavana projektissa jne.

bottom of page